Waar kunt u beter een nieuw matras uittesten dan gewoon thuis in uw eigen bed?
Nergens toch, u kunt een matras niet even uittesten door er in de winkel 5 minuten op te gaan liggen, dan zal elk matras wel redelijk goed aanvoelen.
Maar wat als u er nu de hele nacht op zou moeten slapen? Bevalt het matras dan nog steeds?

Sterker nog het kan zelfs zijn dat u het matras na 1 dag slapen helemaal niet meer fijn vind, u moet namelijk wennen aan een nieuw matras.
Daarom geven wij maar liefst 30 dagen het matras bij u thuis op proef zodat u aan het matras kunt wennen.
Na deze 30 dagen kunt u met zekerheid zeggen of het matras bij u past of niet, en bevalt het matras u niet dan halen wij het ook weer gratis bij u op.

In het begin dat u een nieuw matras koopt krijgt u te maken met een houding correctie, u kunt in het begin als u anders gaat slapen dan u gewent bent dan ook last krijgen van uw spieren.
U denkt dan misschien dat het matras niet voor u geschikt is terwijl het u juist een betere houding geeft, alleen bent u dan nog niet daaraan gewent.
Daarom gaan we echt voor die 30 dagen en niet voor 14 zoals veel van onze collega’s doen.
Wij denken dat u echt minimaal 4 weken nodig heeft om te wennen aan een nieuw matras.
Nu telt dit natuurlijk niet voor iedereen, er zijn genoeg klanten die al meteen na nacht 1 helemaal verkocht zijn aan hun matras en heerlijk slapen.

Wat ook belangrijk is om te weten is wat we doen met de matrassen die retour komen.
Deze worden nooit als nieuw verkocht ook niet met een nieuwe tijk eroverheen.
We hebben speciaal voor de matrassen die retour komen na een proefperiode een koopjeshoek in onze webshop waar we deze matrassen tegen een flinke korting verkopen.
Hier staat dan ook bij vermeld dat deze matrassen tot max 30 dagen beslapen zijn.

We hopen u met ons verhaal overtuigt te hebben van het nut van proefslapen en hopen u in onze webshop te mogen verwelkomen.
Klik hier om naar de webshop te gaan.